За Нас

   Астрологичен център „Астрология за всеки“ е клуб на любителите на астрологията в град Пловдив. Автор и ръководител на проекта е Славчо Митрев, който е инженер-физик по образование. С астрология се занимава от 1998 година, съучредител и заместник председател на нумерологично сдружение „Умай“ от 2006 до 2014 година. От 11.12.2014година стартира проекта „Астрология за всеки“, с който си поставя за задача:

   Името на проекта не е случайно, а е заимствано от популярната поредица книги на световно известният астролог Алан Лео, който възвръща популярността и научността на астрологията през 19-20 век.

   От 30 януари 2015 година стартирахме инициатива, която има за цел да популяризира астрологията и да даде място за дискусии на астрологична тематика. Всеки последен петък от месеца е посветен на зодиакалният знак, в който е Слънцето.

За Мен

   Интереса ми към астрология бе провокиран от моя приятел астролог Иван Иванов през 1995 година с една прогноза за професионалната ми ориентация. Той бе и астрологът, който ме въведе науката Астрология като ме включи в групата си за изучаване на астрологията. По-късно д-р Светла Балтова също повлия върху формирането ми на основата на древната наука за четене на посланията на звездите.

   Сега когато имам отговорната задача аз да въведа други хора в основите на астрологията се водя от древната китайска мъдрост „Добрият учител остава ученик за цял живот“. Надям се да успея да се справя с тази задача. Поради тази причина има раздел с публикации, в който с „учениците“ да публикуваме скромните ни астрологични работи. Да ги поставим на оценката на вас нашите читатели.

   Като астролог съм с голям респект към известни астролози като Алан Лео, Сефариал, Павел Глоба, Шестопалов, С. Вронски, М. Левин. И разбира се да не пропусна „титаните“ Лили и Морен. Привърженик съм на по рационалния и структуриран подход към астрологията. Може да се каже, че съм техен ученик, защото изучавам основно техните трудове.

За Сайта

   С този сайт си поставям за цел да обединя информацията за основите на астрологията и астрономията в един сайт, чрез който начинаещите астролози и не само те, да получат основна и актуална информация. Благодаря на всички видими и невидими сили помогнали ми да създам този астрологичен център и сайт.

   Бих искал чрез сайта да дам възможност изучаващите астрология да задават въпроси и да получават отговори (според компетенцията ми). Да получат форум за изява на идеите и мислите си. Да обменят мнения и информация.

   В този сайт е използвана информация, която е публикувана в пресата и интернет, която е завещана от древните и съвременни авторитети, и която е подбрана според нашите виждания за актуалност. Съветвам всеки да подхожда с критичност към всичко което се публикува, за да е сигурен, че няма да бъде подведен. Ако забележете нещо, което не е вярно или актуално моля пишете ни, за да го обсъдим.

   Използвайте информацията от сайта по ваше усмотрение и отговорност пред Вселената. Нека помогнем за популяризирането на астрологията като наука.