ЛЕКЦИЯ на тема "Зодиакален знак ТЕЛЕЦ"

изнесена на 24/04/2015 година пред аудиторията на астро-център "Астрология за всеки"

Автор: Лиляна Иванова-Миндова

....... В годишният цикъл Телецът управлява най-пищното, най-красивото време в годината с най-голямото изобилие от форми, когато природата ни дава първите си плодове. Слънцето навлиза в Телец на 20 април и го напуска на 20 май.........

......... В Телец земната стихия сдържа, оформя огненият импулс на Слънцето, икономисва силите и го направлява към конкретни дела......

...... Телецът е постоянен, методичен и отдаден, винаги има ясен план и го следва, не обича изненадите и промените. Търпението и миролюбието са едни от изключително характерните черти за този знак. Телците са хора разсъдливи, не прибързват, не взимат необмислени решения и рисковете не са им по вкуса.

Телец – това е знак на практичността, имуществото и материалното благополучие. Хората родени под този знак имат тенденция да бъдат много търпеливи, практични и склонни да се посвещават на близките си. Телците като цяло са много внимателни, когато си имат работа с хора, с жизнено важни въпроси и с пари. Хората родени под знака на Телеца са извънредно предани по природа, със силно изразена вътрешна потребност от безопасност и необходимост от устойчивият фундамент на семейното огнище. Телците притежават голяма сила и издръжливост, както физическа, така и умствена и могат да преминат през огромно напрежение и умора.

Телецът е считан за доста приземена личност, но той може да бъде и доста романтичен и чувствителен, когато става въпрос за любов и нежни родителски чувства. По правило те са добри домакини, с изтънчен вкус към храната. Притежават вродено чувство за хармония, ритъм и цвят.

Ако Телецът обича, той го прави без остатък, страстно, изцяло се посвещава на любимия човек. Ако нещо застане на пътя им – те се борят по решителен начин.

......    

Може да изтеглите цялата лекция в pdf формат като кликнете ТУК.

Може да споделите вашето мнение в нашия Форум ТУК.

Вашето мнение е ценно за нас !

Програмата на месечните открити лекции-дискусии можете да намерите на тук. Заповядайте!


Други публикации:

ЛЕКЦИЯ на тема   ЛЕКЦИЯ на тема "Зодиакален знак ТЕЛЕЦ"

       

ЛЕКЦИЯ на тема   ЛЕКЦИЯ на тема "Зодиакален знак Лъв"

 

 ЛЕКЦИЯ на тема   ЛЕКЦИЯ на тема "Зодиакален знак Водолей"

 

  ЛЕКЦИЯ на тема "Зодиакален знак Везни"

 

Фази на ЛУНАТА